• image

2018

 

  În orașul Lanciano ( provincia Pescara ) din Italia, s-a desfășurat Campionatul European de Karate Shito-Ryu, cu participarea a numeroși și foarte buni sportivi din Europa. Din Echipa Națională a României, alături de mine ca antrenor, au făcut parte și cinci sportivi care au obținut două titluri de campioni europeni, o medalie de bronz și două locuri cinci. FELICITĂRI! Rezultate AICI.  Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook.

 Cu o lună înaintea Campionatului European, am participat la Cupa României Shito-Ryu, cupă desfășurată în moderna sala de sport de la Dragomirești, Dâmbovița, unde am obținut cinci titluri de câștigători ai Cupei României, două titluri de vicecampioni și șapte medalii de bronz. Rezultate AICI.   Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook

În data de 12 mai, în Sala Polivalentă din Rm. Valcea, am participat la Cupa Sensport, cupă unde am câștigat un număr de 15 medalii de aur, 9 medalii de argint și 18 medalii de bronz. Felicitări tuturor! Rezultate AICI.    Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook

 La Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, desfășurat la Izvorani în data de 18 martie, am participat cu un număr de 12 sportivi și am obținut 4 titluri de campioni naționali și trei titluri de vicecampioni naționali. Rezultate AICI.    Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook

 În localitatea Baru, județul Hunedoara, în data de 17 februarie 2018 s-a desfășurat cea de-a IX -a ediție a Cupei Masibo, o cupă cu participare internațională ( Ucraina și Republica Moldova ). Am participat și noi cu 15 sportivi și am obținut un nr. de 14 medalii. Nu a fost ușor să luptăm cu niște sportivi foarte buni din Republica Moldova, Ucraina și România. Rezultate AICI.   Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook

2017 

 

CLASAMENT CU SPORTIVII ANULUI 2017

1. ENACHE ANDRADA 38 P
2. BELICARU OCTAVIAN 33 P
3. IONESCU ADRIAN 27 P
BEU MUȘAT ANA MARIA 27 P
4. COSTAN ALEXANDRA 26 P
5. COSTAN ANDRADA 24 P
GRĂJDAN RĂDUCU 24 P
6. CERNEA TEODORA 18 P
7. RĂDUCU ALESSIA 17 P
8. BRABETE VLĂDUȚ 16 P
9. PAPOIU ALEXANDRA 15 P
10. UDREA ȘTEFANIA 12 P

 La Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, sâmbătă 25 noiembrie, s-a desfășurat Open-ul de karate ”Open Karate Vâlcea”, competiție specifică pentru novici unde am participat și noi cu viitorii campioni care au reușit câștigarea unui număr de 23 de medalii, dintre care 8 de aur, 5 de argint și restul de bronz. Felicit micii câștigători ( mici la statură și vârstă )! Rezultate AICI. Foto AICI

 În Sala Polivalentă din cadrul COSR de la Izvorani, jud. Ilfov am participat, sâmbătă 11 noiembrie, la Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, și am obținut șase titluri de vicecampioni naționali și încă șapte medalii de bronz. Fiind ultima competiție de anvergură din acest an, felicit sportivii mei și le doresc mult succes în continuare. Rezultate AICI. Poze AICI.

  In memoria fostului coleg, antrenor și arbitru Dan Cătălin Puicea, la Dobreta Turnu Severin s-a desfășurat un turneu de karate, turneu la care am participat și noi și am reușit niște rezultate care pe mine ca antrenor m-au mulțumit. asta și în perspectiva Campionatului Național care urmează. A fost un turneu destul de bun, au fost și concurenți din Serbia, sportivi buni de la Craiova, Timișoara și alte zone ale țării. Foto pe c.s. sportmax facebook. Rezultate AICI.

  Sâmbătă 09 septembrie 2017 am participat cu un număr de 10 sportivi la ”Open Karate Tournament”, competiție interstiluri desfășurată la Târgoviște cu sportivi destul de valoroși din Anglia, Țara Galilor și România ( cluburi ca Rapid, Steaua, Dinamo, Cobra Karate, Scorpion, Târgoviște, Buzău ș.a. ) unde am reușit să câștigăm două medalii de aur, trei medalii de argint și două de bronz, astfel eu ca antrenor fiind oarecum mulțumit de aceste rezultate, considerând că puteam mai mult. Rezultate AICI. Foto AICI.

 În perioada 16-18 iunie 2016 trei sportivi de la clubul nostru împreună cu mine ca antrenor am participat cu echipa națională de karate a României la Campionatul European de Karate Shito-Ryu din Slovacia, campionat unde am avut rezultate destul de bune ținând cont de numărul și valoarea sportivilor participanți din țări ca Slovacia, Anglia, Italia, Rusia, Spania, Azerbaijan, Bulgaria ș.a. Rezultate AICI. Foto AICI

 La Izvorani - Ilfov am participat cu un nr. de 11 sportivi la Cupa României la Karate Shito-Ryu unde am câștigat două titluri de campioni ai Cupei României, unul la kumite individual și unul la kata perechi. De asemenea avem trei vicecampioni ai Cupei României, unul la kumite individual și două la kata perechi. Și nu neapărat în cele din urmă, am obținut și opt medalii de bronz care nu s-au câștigat ușor. Rezultate AICI. Foto AICI.

  În Sala Sporturilor Romeo Iamandi din municipiul Buzău, a avut loc sâmbătă 11 martie, Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, campionat la care au participat peste 350 de sportivi, pintre care și 15 sportivi de la clubul nostru, sportivi care au câștigat un număr de 10 medalii. Rezultate AICI.   Foto AICI.

 Peste cinci sute de sportivi din toată țara, de la peste 35 de cluburi de karate, au participat sâmbătă la Baru Mare, județul Hunedoara la cea de-a VIII-a ediție a Cupei Masibo A fost ceva similar cu ceea ce în fotbal se numește Champions League, dar pe tatami, cu tineri care investesc efort fizic, intelectual și financiar, doar ca să ajungă la un astfel de nivel competițional. Cupa Masibo la karate din acest an a fost la prima ediție a întrecerii, ca și sport olimpic la karate. Între cei peste 500 de sportivi ca și noutate, a fost în premieră un lot național. Este vorba despre lotul național al Republicii Moldova, deci am unit practic, Basarabia cu România, mai repede decât politicienii. Rezultate AICI.

 

 

CALENDAR COMPETIȚIONAL 2017

 

1.Cupa Masibo / 25 februarie / toate categoriile / Baru-Hunedoara
2. C.N. Shito-Ryu / 11 martie / toate categoriile + echipe / Buzău
3. Cupa CSS 4 / 01 aprilie / toate categoriile + echipe / București
4. C.N. Interstiluri / 08 aprilie / C, J, S + echipe / Rm. Vâlcea
5. Cupa Recea / 29 aprilie / toate categoriile / Recea
6. Cupa României Shito-Ryu / 14 mai / toate categoriile + echipe / Izvorani
7. Campionat Balcanic / 26-28 mai / copii / Turcia
8. Cupa Saishin / 10 iunie / toate categoriile + echipe / Rm. Vâlcea
9. Cupa Sensport / Rm. Vâlcea / 20 mai
10. Campionat European de Shito-Ryu / 16-18 iunie / toate categoriile + echipe / Nova Zamky - Slovacia
11. Cupa Open Târgoviște / 09 septembrie / toate categoriile + echipe / Târgoviște
12. Campionat Mondial de Goju-Ryu / 14-17 septembrie / toate categoriile + echipe / București
13. Cupa Băniei / 30 septembrie / toate categoriile / Craiova

14. Cupa Echipa Campionilor / 01 octombrie / toate categoriile / București
15. Cupa Speranței / 08 octombrie / toate categoriile / Târgoviște
16. Cupa Contact / 21 octombrie / toate categoriile / București

17. Hayashi Cup / 22 octombrie / toate categoriile / Buzău
18. Cupa Otopeni / 04 noiembrie / toate categoriile / Otopeni – Ilfov

19. Campionatul Balcanic al Școlilor / 10 – 12 noiembrie / Serbia
20. C.N. Shito-Ryu Tradițional / 11 noiembrie / toate categoriile / Izvorani
21. Cupa Argeșului / 11 noiembrie / toate categoriile / Pitești
22. C.N. Interstiluri / 25 noiembrie / CIII, MC, C, J, S / Izvorani
23. Cupa Scorpion / 02 decembrie / toate categoriile / București
24. Cupa AJK Vâlcea / 09 decembrie / Copii, MC, C / Rm. Vâlcea 

 

2016

 Clasament sportivii anului 2016

I. BELICARU CONSTANTIN OCTAVIAN - 31 puncte
II. IONESCU ADRIAN IONUȚ - 29 puncte
III. BEU MUȘAT ANA MARIA - 16 puncte
IV. RĂDUCU ALESSIA IOANA - 15 puncte
V. PAPOIU ALEXANDRA - 14 puncte
VI. UDREA ȘTEFANIA TEODORA - 13 puncte
VII .BRABETE PETRE VLĂDUȚ - 12 puncte
VIII.IONIȚĂ ALISIA IOANA - 11 puncte
IX. ZMARANDACHE SONIA - 10 puncte
 

 În Sala Sporturilor Traian a avut loc în data de 10 decembrie Cupa AJK ( Asociația Județeană de Karate ) Vâlcea, cupă care a încheiat anul competițional 2016 pentru sportivii de la C.S. Sportmax. A fost o competiție în care s-a câștigat în primul rând experiență competițională, fiind în special adresată novicilor și gradelor până la centură maro. Am câștigat un nr. de 8 locuri I, 7 locuri II și 7 locuri III. Rezultate AICI. Foto pe c.s. sportmax 2007 facebook.

 La Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea s-a desfășurat, sâmbătă 03 decembrie, Cupa Interstiluri la Karate Open Vâlcea, cupă la care am obținut un nr. de 11 locuri I, 10 locuri II și 9 locuri III. FELICITĂRI COPII! Rezultatele AICI. Foto AICI.

 Duminică 13 noiembrie 2016 am participat cu un număr de 9 sportivi la Campionatul Național de Karate Tradițional și Kobudo, campionat care s-a desfășurat la Târgoviște cu participarea unui număr de peste 300 de sportivi. Am obținut un număr de 10 medalii, patru de aur, două de argint și patru de bronz. Acest rezultat face ca patru dintre sportivii noștri să devină campioni naționali pe stil și doi au devenit vicecampioni naționali. Rezultate AICI. Foto AICI.

 Sâmbătă 01 octombrie 2016, ne-am deplasat la București la Cupa Echipa Campionilor, cupă cu o participare impresionantă și ca număr și ca valoare a sportivilor, aproximativ 600. Ce 11 sportivi de la clubul nostru au reușit câștigarea unui număr de 11 medalii. Rezultate AICI.  Foto AICI

  Sâmbătă 18 iunie a.c. în sala sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție a Cupe Sen Sport, cupă destinantă în special novicilor, dar și cu participare pe alocuri cu sportivi avansați. Am participat și noi și am obținut 12 locuri întâi, 15 locuri II și, respectiv 27 locuri III. Rezultate AICI. Foto AICI.

 In sala sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, s-a desfășurat în data de 28 mai 2016 ediția a XVII-a  a Cupei Saishin, cupă cu un număr mare de participanți din Rm. Vâlcea și de la alte peste 20 de cluburi din țară. Sportivii noștrii au reușit câștigarea unui număr de șase medalii. Rezultate AICI. Foto AICI.

 Duminică, 15 mai 2016, în Sala Sporturilor din Târgoviște a avut loc Cupa României la karate shito-ryu, cupă la care au participat un număr de peste 20 de cluburi din țară cu un număr de aproape 300 de participanți printre care și 10 sportivi de la clubul nostru. Aceștia au câștigat un număr de 12 medalii, trei dintre ele conferind titlul de vicecampioni ai Cupei României, restul fiind medalii de bronz. Mulțumim Primăriei Rm. Vâlcea pentru sprijinul acordat deplasării la această competiție. Rezultate AICI. Foto AICI.

 În localitatea Baru din județul Hunedoara, s-a desfășurat cea dea VII-a ediție a Cupei Masibo, cupă cu un număr mare de participanți, cu unii dintre ei destul de valoroși. Am participat și noi cu un lot de 16 sportivi si am reușit obținerea unui număr de 13 medalii, dintre care două de aur, patru de argint și restul de bronz. Suplimentar, eu ca antrenor am primit o diplomă și o cupă ca apreciere pentru prezența cu sportivi la toate edițiile Cupei Masibo și ca antrenor și/sau arbitru. Detalii și foto AICI. Apariție în presă AICI.

 La Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, desfășurat în Sala Polivalenta a COSR din localitatea Izvorani, județul Ilfov, clubul nostru a participat cu un număr de 11 sportivi  care au câștigat un număr de 9 medalii: 4 de argint și restul de bronz. Mulțumim Primăriei Rm. Vâlcea pentru ajutorul acordat deplasării la această competiție.Rezultate AICI. Alte detalii plus foto AICI.

Calendarul Competițional al anului 2016

 1. Cupa Masibo la Karate – Petroșani – 27 februarie

 

 2. Campionat National de Karate - Izvorani - 20 martie

 

 3. Campionatul Național de Karate Interstiluri – Rm. Vâlcea – 9-10 aprilie

 

 4. Turneul International de Karate al țărilor Dunărene – Giurgiu – 23 aprilie

 

 5. Cupa României la karate shito-ryu –  15 mai

 

 6. Campionatul Balcanic de Karate – Serbia – 27-29 mai

 

 7. Cupa Saishin - Rm. Vâlcea - 27 mai

 

 8. Cupa Sensport – Rm. Vâlcea – 04 iunie ***

 

 9. Campionatul European de Karate Shito-Ryu – Nova Zamky, Slovacia-18–19 iunie

 

10. Cupa Băniei – Craiova – 24  septembrie

 

11. Cupa Echipa Campionilor - București - 02 octombrie

 

12. Campionat Național de Karate Tradițional – Tîrgoviște - 12 noiembrie

 

13. Cupa Romaniei la Karate – Interstiluri – București – 26 noiembrie

 

14. Cupa Scorpion – București – 03 decembrie ***

 

15. Campionatul Balcanic – Bosnia-Herțegovina – 09-11 decembrie

 

16. Cupa AJK – Rm. Vâlcea – 10 decembrie ***

Notă: Competițiile trecute cu steluță pot avea o alta dată de desfășurare decât cea trecută aici.

 In data de 20 decembrie în cadrul clubului nostru s-au desfășurat mai multe evenimente, respectiv examen de grad pentru o parte dintre karate-ka, oferire de cadouri pentru membrii clubului și premierea celor mai buni sportivi de la club și a altor membrii ai clubului. Foto AICI.

Au fost premiați următorii:

      Pentru clasamentul pe medalii câștigate în acest an:

                            Anghel Nicu Ștefan Cristian - Locul I

                            Buzogany Ligia Cristina       - Locul II

                            Ciucă Elena Alexandra        - Locul III

                            Brabete Petre Vlăduț           - Locul III

       Pentru merite deosebite:

                            Udrea Ștefania Teodora

                            Sandu Paul Eduard

                            Dobrică Andrei Sebastian

       Pentru atașament față de C.S. Sportmax 2007:

                             Bulearcă Alin C-tin

                             Bulercă C-tin Bogdan

                             Ploscaru Iustinian Mihăiță

  Sâmbătă, 05 decembrie 2015, în sala sporturilor Traian din Rm. Vâlcea s-a desfașurat ediția 2015 a Cupei Asociației Județene de Karate Vâlcea ( cupă de tradiție a cluburilor din județului Vâlcea ), cupă pentru categoriile de vârstă de la copii de 5 ani  până la cadeți ( 14- 15 ani ), unde clubul nostru a avut 35 de participanți care au câștigat un număr rezonabil de medalii, dintre care 11 de aur. Felicitări copii și la cât mai multe medalii în anul care vine. Rezultatele AICI. Foto AICI. Apariție în presă AICI.

 Duminică 15 noiembrie 2015 la Sala polivalentă din Târgoviște s-a desfășurat Campionatul Național de Karate Shito-Ryu Tradițional și Kobudo, pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori, U21 și seniori, campionat la care am participat și noi, obținând un număr de șase medalii, două de argint și patru de bronz. Rezultate AICI.

  La Cupa Sensport, ediția a III-a, desfașurată in Sala Polivalentă din Rm. Vâlcea, sportivii de la clubul nostru sau comportat de la rezonabil la exemplar, astfel ei obținând un număr de nouă medalii de aur, zece medalii de argint și restul de bronz. Rezultate AICI.   Foto AICI.

 In sala Polivalentă din Târgoviște, s-a desfasurat duminică 17 mai, Cupa României la Karate Shito-Ryu, cupă la care au participat si 9 sportivi de la clubul nostru si care au obtinut un numar de 8 medalii. Rezultate AICI.  Pentru foto clik pe acest link.

 Sâmbătă 25 aprilie 2015 în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, s-a desfașurat a XVI-a ediție a Cupei Saishin, cupă la care au participat si sportivi de la clubul nostru, iar o parte dintre ei au obtinut rezultate bune si foarte bune. Pentru rezultate click AICI.

 In localitatea Baru din județul Hunedoara, s-a desfășurat sâmbata 14 martie cea de-a VI-a ediție a Cupei Masibo, cupă la care am participat si noi și am obținut urmatoarele rezultate, click AICI.  Foto AICI.

   La Campionatul National de Karate Interstiluri desfășurat in Sala Sporturilor din Rm. Valcea, am participat cu doua echipe la kata cadeti. Rezultate AICI.  Foto AICI.

  Sâmbătă 14 februarie, nouă dintre sportivii noștrii au participat la Campionatul Național de Karate Shito-ryu, desfășurat în localitatea Izvorani din județul Ilfov, într-una din sălile de sport din cadrul COSR. Am câștigat un numar de nouă medalii, șapte la individual și respectiv două la echipe. Rezultate AICI. Foto AICI.


   

ANUL 2014

Clasament sportivii anului 2014

Locul I     - Zmarandache Sonia

Locul II   - Drăghici Andreea Ștefania

Locul III - Anghel Nicu Ștefan Cristian

Locul IV  - Udrea Ștefania Teodora

                  Enache Andrada Gabriela


  Sâmbătă, 14 decembrie 2014, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, s-a desfășurat Cupa AJK Vâlcea la karate, cupa cu o participare numeroasă a sportivilor copii ( de la 6 ani la 13 ani ) din județul Vâlcea și unde sportivii nostrii au câștigat un numar mare de medalii dinte care 6 de aur. Felicitări tuturor! Pentru rezultate click AICI.   Foto AICI.


  În sala de sport a Liceului Mircea Eliade din București, s-a desfașurat, sâmbătă 6 decembrie 2014, cea de-a VII-a ediție a Cupei Scorpion la karate interstiluri, competiție unde au participat 18 cluburi din țară, cu un numar impresionat de participanți. Am participat și noi cu un număr de 9 sportivi și am obținut un număr rezonabil de medalii. Pentru rezultate click AICI.   Foto AICI.


  In sala sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, în data de 8 noiembrie 2014, s-au desfasurat simultan două competiții naționale, respectiv Cupa României și Campionatul National - ambele la karate shito-ryu, competitii la care am participat si noi cu un numar de 13 sportivi. Rezultate AICI.

  In sala de sport Ion Constantinescu din Craiova, s-a desfasurat sâmbata 27 septembrie 2014, cea de-a VIII-a editie a Cupei Băniei la karate interstiluri, cupă la care au participat 200 de sportivi dintre care 14 de la clubul nostru. Pentru rezultate click AICI. Foto AICI.

  In Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, s-a desfăsurat, sîmbătă 7 iunie 2014, a II-a editie a Cupei Sensport, cupa unde am participat și noi și unde am reușit cîștigarea unui număr mare de medalii dintre care 11 de aur, 16 de argint și restul de bronz. Felicitari atît cîștigătorilor cît și celor ce nu au cîștigat! Pentru rezultate click AICI. Pentru foto click AICI.

   Sîmbăta, 24 mai 2014, în sala de sport a Liceului Economic din Petroșani, s-a desfășurat cea de-a V-a ediție a Cupei Masibo, cupă la care am participat și noi și unde am obtinut un număr de 21 de medalii și locul 5 pe cluburi ( din 20 de cluburi participante)  ca număr de medalii cîștigate. Pentru rezultate click AICI. Pentru foto click AICI.

  In Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, s-a desfasurat simbata, 26 aprilie, Cupa Saishin, unde la concurenta cu o serie de sportivi de la cluburi ca Dinamo Bucuresti, Universitatea Craiova, Steaua Bucuresti, Masibo Petrosani, C.S.M. Tirgoviste si altele destul de puternice inclusiv cele din Rm. Valcea, au fost si 10 sportivi de la clubul nostru care au cistigat un numar de 4 medalii. Rezultate AICI. Foto AICI.


  Simbata 08 martie 2014 in sala de sport de la COSR din Izvorani s-a desfasurat Campionatul National de Karate Shito-Ryu pentru categoriile de la minicadeti in sus, campionat unde am participat cu 4 sportivi si am obtinut un numar de trei medalii.Pentru rezultate click aici.
  Foto aici.

 

ANUL 2013

Bilant succint al anului 2013

 • Am cistigat un numar mare de medalii dintre care 12 de aur.
 • Ene Mihaela Alexandra a cistigat aurul la kata si argintul la kumite la Campionatul National de karate Shito-ryu, fiind astfel campioana nationala la kata respectiv vicecampioana nationala la kumite ( la categoria ei de virsta ) iar Zmarandache Sonia a cistigat argintul, fiind vicecampioana nationala la kata.
 • In luna iunie am participat la Campionatul European de karate Shito-ryu din Slovacia cu trei sportivi, respectiv Bulearcă Bogdan ( locul IV la kata juniori ), Ene Mihaela Alexandra si Enache Andrada Gabriela.
 • Am avut doi sportivi nominalizati si premiati la Gala Sportului Vilcean pe 2013 pentru rezultatele deosebite de la campionatele nationale, respectiv Bulearcă Bogdan si Stanciu David.
 • De asemenea Bulearcă Bogdan si Stanciu David au fost clasati in primii zece sportivi ( in clasamentul Federatiei Române de Karate ) la categoria lor de virsta.
 • As mai remarca pe Marian Ștefan Alexandru, Ciucă Elena Alexandra si Enache Andrada Gabriela care au avut rezultate deosebite in anul 2013.

Clasament sportivii anului 2013

 

                 Locul I   -    MARIAN ȘTEFAN ALEXANDRU

   Locul II -  ZMARANDACHE SONIA

       Locul III - ENE MIHAELA ALEXANDRA

                              ENACHE ANDRADA GABRIELA

                            CIUCĂ ELENA ALEXANDRA    


Vineri 20 decembrie 2013 in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea a avut loc Cupa AJK Vilcea pe anul 2013 pentru copii pina in 13 ani, eveniment la care am participat si noi si unde am obtinut un numar de 46 de medalii. Felicitari participantilor si la cit mai multe medalii in anul 2014. Pentru rezultate click AICI.

Foto de la Cupa AJK AICI.

Miercuri 11 decembrie in sala de spectacole a Teatrului Anton Pann din Ramnicu Valcea, a avut loc Gala sportului vilcean, o festivitate unde au fost evidentiati si premiati sportivii si antrenorii lor care au avut rezultate deosebite in anul 2013 si unde au fost prezente si o serie de oficialitati din sport si politica. Am fost si noi prezenti la aceasta gala, fiind evidentiati si premiati alaturi de alti sportivi si antrenori din judetul Valcea care au obtinut rezultate deosebite in acest an. Felicitari tuturor sportivilor de la clubul nostru care au muncit si au cistigat in acest an.

In Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, in data de 17 noiembrie 2013 s-a desfasurat Cupa Romaniei la karate shito-ryu, cupa la care am participat si noi cu un numar de 12 sportivi si am obtinut un numar de 9 medalii. Pentru rezultate click aici.

In data de 12 octombrie 2013 in localitatea Izvorani s-a desfasurat Campionatul National de Karate Shito-ryu, campionat la care am participat si noi cu un numar de 5 sportivi care au obtinut un numar de 7 medalii respectiv una de aur, doua de argint si 4 de bronz. Pentru rezultate click aici.

Simbata 28 septembrie 2013 cinci sportivi de la clubul nostru au participat in orasul Craiova la Cupa Baniei - editia a VII-a, cupa la care au participat 14 cluburi din tara, reprezentate de un numar de peste 200 de sportivi, unde am obtinut un numar de 4 medalii. Pentru rezultate click aici.

Duminica 23 iunie 2013 in cadrul clubului nostru s-a organizat examenul de grad ( de centura ) pentru o parte dintre karate-ka clubului nostru. Foto aici.

Simbata 22 iunie 2013 in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea s-a desfasurat prima editie a Cupei Sen Sport interstiluri pentru karate-ka cu virste cuprinse intre 6 si 15 ani, cupa la care am participat si noi si unde am obtinut un numar de 25 de medalii respectiv 5 medalii de aur, 8 medalii de argint si 12 de bronz. Pentru rezultate click aici. Foto AICI.

In perioada 14-16 iunie 2013, in orasul Nova Zamky din Slovacia s-a desfasurat Campionatul European de karate Shito-Ryu pentru copii, minicadeti, cadeti, juniori si seniori, competitie unde Romania a obtinut rezultate deosebite, clasindu-se pe primul loc ca numar si valoare a medaliilor cistigate. De remarcat ca din lotul national al Romaniei au facut parte si trei sportivi de la clubul nostru, respectiv Bulearcă Bogdan C-tin ( clasat pe locul 5 din 14 la kata masculin juniori ), Ene Mihaela Alexandra si Enache Andrada Gabriela. Foto AICI.

In data de 8 iunie 2013 la Petrosani s-a desfasurat cea de-a IV-a editie a Cupei Masibo la karate unde am participat si noi cu un numar de 10 sportivi si unde am obtinut un numar de 10 medalii. Pentru rezultate click aici. Foto AICI.

Pe data de 02 martie 2013 s-a desfasurat la Izvorani Campionatul National de Karate Shito-Ryu pentru minicadeti, cadeti, juniori si seniori, un campionat de un nivel dintre cele mai ridicate. Pentru rezultate click aici.

 

ANUL 2012

In data de 16 decembrie in clubul nostru a avut loc examenul de grad pentru o parte dintre karate-ka, respectiv nominalizarea celor mai buni sportivi ai clubului. S-au oferit cadouri tuturor si suplimentar au fost premiati cei mai buni sportivi ai clubului. Felicitari celor care au absolvit examenul de grad, respectiv celor mai buni sportivi ai clubului clasati astfel:

 

Locul I     - Ene Mihaela Alexandra

     Locul II    - Enache Andrada Gabriela

   Locul III    - Marian Stefan Alexandru

        - Iordache Graciela

Pentru foto click AICI

 

 

In Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, s-a desfasurat simbata 8 decembrie 2012, Cupa Asociatiei Judetene de Karate Valcea ( pentru copii de la 6 la 13 ani ), cupa la care au participat un numar de peste 160 de karateka din judetul Valcea. La aceasta cupa am  participat si noi si am obtinut un numar de 46 de medalii, respectiv 4 de aur, 8 de argint si 34 de bronz. Felicit micii karateka si le doresc dorinta de multa munca si de performanta in karate si in viata. Pentru rezultate Click aici.

Duminica 14 octombrie 2012, in localitatea Izvorani, intr-una din salile de sport din cadrul COSR s-a desfasurat Campionatul National de Karate Shito-ryu pentru copii si tineret, campionat la care am participat si noi cu un numar de 9 sportivi.
Duminica 24 iunie 2012 de la orele 11,30 pentru o parte dintre karateka de la C.S. SPORTMAX 2007 a avut loc examenul de grad ( de centura ). Felicitari tuturor celor ce au sustinut acest examen respectiv celor ce au obtinut gradul pentru care au fost examinati. Pentru foto click aici. 

 • Sambata 9 iunie 2012 in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea s-a desfasurat Cupa Romaniei la karate shito - ryu, cupa la care a participat si clubul nostru si unde am obtinut un numar de 17 medalii dintre care 5 de aur, 9 de argint si 3 de bronz. Click aici.
 • Pe 1 iunie 2012, in Rm. Valcea, pe traseul Sala Sporturilor Traian - Mol s-a desfasurat Festivalul Sportului valcean, festival organizat de Directia Judeteana de Sport si Inspectoratul Scolar Valcea cu participarea a peste 3500 de sportivi si elevi valceni. Am participat si noi la acest festival cu un numar de 22 de sportivi. Pentru foto click aici.
 • La Petrosani s-a desfasurat sambata 26 mai 2012 a III-a editie a Cupei Masibo la karate, cupa la care am fost prezenti si noi si la care am obtinut un numar rezonabil de medalii, si un loc 4 in clasamentul pe medalii cistigate al cluburilor participante. Click aici.
 • In Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea s-a desfasurat simbata 5 mai 2012 Cupa Saishin - editia a XIII-a, cupa la care am obtinut un numar de 4 medalii - una de argint si trei de bronz.Click aici.

ANUL 2011

 • Duminica 18 decembrie 2011 in clubul nostru sportiv au avut loc mai multe evenimente si anume: examenul de grad pentru o mare parte a practicantilor de karate de la clubul nostru, premierea celor mai buni sportivi ai clubului, premierea celor mai fideli sportivi ai clubului si respectiv oferirea de cadouri fiecarui sportiv al clubului. Felicitari celor ce au absolvit examenul de grad, felicitari celor mai buni sportivi ai clubului in anul 2011 si felicitari celor mai fideli (si vechi ) sportivi ai clubului.
 • Cei mai buni sportivi pe anul 2011:                                 
 •                                                                      Locul I    - Ene Mihaela
 •                                                                      Locul II   - Druga Dragos
 •                                                                      Locul III  - Bulearca Diana, Enache Andrada si Cernea Teodora
 • Cei mai fideli sportivi ai clubului:                
 •                                                                     Drosu Gabriel si Juganaru Madalin la sportul karate.
 • Pentru foto click aici.

 

 

 • Sambata 17 decembrie in sala de sport a scolii generale nr. 147 Petrache Poenaru din Bucuresti s-a desfasurat Cupa Scorpion la karate, cupa la care am participat cu cinci sportivi care au obtinut un numar de 9 medalii. Click aici.
 • Pe data de 17 decembrie 2011 in sala de sport a scolii generale nr. 147 Petrache Poenaru din Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National de karate traditional, campional la care am participat cu doi sportivi care au obtinut doua medalii respectiv una de argint si una de bronz. Click aici.
 • In perioada 9-11 decembrie 2011, intr-una din salile COSR de la Izvorani s-a desfasurat stagiul de karate si kobudo coordonat de Shihan Miguel Fernandez Vasquez ( centura neagra 8 DAN ).
 • Sambata 3 decembrie 2011 in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, s-a desfasurat Cupa Asociatiei Judetene de Karate Valcea ( cupa pentru copii pina la 11 ani impliniti ) la probele kata, kumite si joc tehnic kumite ( cilindri ), cupa la care am participat si noi si la care am obtinut un numar de 42 de medalii dintre care 3 de aur, 9 de argint si 30 de bronz. Felicitari tuturor. Click aici.
 • In orasul Titu din judetul Dimbovita , pe data de 22 octombrie 2011 s-a desfasurat Campionatul National de karate shito-ryu - kata si kumite pentru copii si tineret, campionat la care am participat si noi cu un numar de 7 sportivi. Click aici.
 • Sambata 1 octombrie 2011 in sala de sport de langa Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova s-a desfasurat editia a VI-a a Cupei Baniei, cupa la care am participat cu cinci sportivi care au obtinut un numar de 5 medalii dintre care 3 de argint si 2 de bronz. Click aici.
 • Pe data de 25 iunie 2011 la Scoala nr.2 din Targoviste, a avut loc examenul national pentru centura neagra, examen la care au participat si doi membri ai clubului nostru, respectiv Alin Bulearca si Avram Sorin. In urma absolvirii acestui examen Alin Bulearca a obtinut gradul de centura neagra 1 DAN shito-ryu iar Avram Sorin gradul de centura neagra 3 DAN shito-ryu. Click aici.
 • Sambata 11 iunie 2011 in Sala Sporturilor din Targoviste a avut loc Cupa Romaniei la karate shito-ryu - kata si kumite - individual si pe echipe, cupa unde am obtinut un numar de 10 medalii dintre care 7 de argint si trei de bronz. Click aici.
 • Pe data de 28 mai 2011, in sala de sport a Liceului Economic din Petrosani s-a desfasurat cea de-a doua editie a Cupei Masibo, cupa la care sportivii nostrii au castigat un numar  mare de medalii, dintre care 4 de aur, situindu-ne astfel pe locul 3 ca numar de medalii castigate pe cluburi.Click aici.
 • Sambata 14 mai 2011 in sala de sport a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, s-a desfasurat Cupa Dinamo cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea sectiei de karate a acestui club, cupa la care am participat cu un numar de 6 sportivi care au obtinut un numar de 4 medalii, respectiv doua medalii de argint si doua medalii de bronz. Click aici.
 • Sambata 16 aprilie 2011, clubul nostru a participat cu un numar de 10 sportivi la Cupa Saishin, editia a XII-a, cupa care s-a desfasurat la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea cu participarea unui numar de peste 400 de sportivi. Clubul nostru a obtinut un loc III prin Diana Bulearca la kata  individual junioare.
 • In sala de tenis din cadrul  Complexului sportiv al COSR de la Izvorani in perioada 08-10 aprilie 2011 am participat la un stagiu tehnic de karate coordonat de catre dl. Claude Pettinella, Director adjunct al Scolii Nationale de Antrenori a Federatiei Franceze de Karate. Click aici.
 • In sala de sport a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, sambata 12 martie s-a desfasurat Campionatul National de Karate Shito-ryu la kata si kumite (I+E), campionat la care sportivii nostri au reusit sa castige un numar de 10 medalii respectiv 3 medalii la echipe si 7 la individual.Click aici.
 • Sambata 19 februarie 2011 la sala de sport a Scolii nr. 9 din Rm. Valcea a avut loc Cupa Tinere Sperante 2011 - editia a V-a, cupa la care pe langa 4 cluburi din Rm. Valcea ( Ionita Sport Center, Saishin, Sportmax si Chimia) au participat si cluburi ca Bushi Craiova, Munteanu Targoviste, Dinamo Zen Caracal, Scorpion Bucuresti si altele, sportivii nostri au obtinut un numar de 22 de medalii  dintre care 3 de aur, 4 de argint si 15 de bronz. Felicitari tuturor pentru ca au castigat sau pentru ca au participat astfel clubul nostru obtinand locul cinci (si o cupa) pe cluburi din cele 10-11 cluburi participante. Click aici.
 •  ANUL 2010
 • La Cupa Scorpion care a avut loc in Bucuresti in data de 11 decembrie, cupa organizata de catre Clubul Scorpion, pentru copii, minicadeti si cadeti, sportivii nostrii au obtinut un numar de 16 medalii , respectiv una de aur, sapte de argint si opt de bronz. Felicitari tuturor, si fiind ultima competitie din acest an le doresc sa aiba sarbatori fericite si fie ca anul viitor sa aduca si mai multe succese pe plan sportiv.Click aici.
 • Pe data de 11 decembrie 2010, in sala de sport a Scolii generale Petrache Poenaru din Bucuresti a avut loc Campionatul National de karate shito-ryu traditional - kata si kumite, campionat la care am castigat trei medalii de argint si doua de bronz. Felicitari tuturor! Click aici.
 • In ajun de Mos Nicolae, pe data de 05 decembrie 2010, micutii karate-ka de la clubul nostru si-au facut singuri cadouri prin castigarea unui numar de 30 de medalii la Cupa AJK ( Asociatia Judeteana de Karate ) Valcea, competitie ce s-a desfasurat la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea.Felicitari tuturor participantiilor indiferent daca au castigat sau nu o medalie.Click aici.
 • Pe data de 6 noiembrie a anului 2010, la Moreni - Dambovita s-a desfasurat Campionatul National de karate shitoryu la kata individual si pe echipe, campionat unde am reusit obtinerea unui numar de trei medalii: doua la kata echipe si una la individual.Click aici.
 • In a doua zi a lunii octombrie din anul 2010, la Craiova s-a desfasurat a V-a editie a Cupei Baniei la karate interstiluri - kata si kumite - cupa la care am castigat un numar de opt medalii, respectiv trei medalii de argint si cinci de bronz.Click aici.
 • Sambata 19 iunie 2010, la Petrosani s-a desfasurat prima editie a Cupei Masibo la karate (kumite intersiluri), cupa la care am participat si noi si la care am obtinut rezultate bune, respectiv 2 medalii de aur, 3 medalii de argint si 7 medalii de bronz. Per ansamblu sunt multumit de elevii mei, carora le doresc o vacanta placuta, in care sa nu uite de karate, caci din septembrie pana in decembrie ne asteapta o serie de competitii importante. Click aici.
 • In Bucuresti, la sala de sport a Academiei Nationale pentru Educatie Fizica si Sport ( ANEFS ) s-a desfasurat Cupa Romaniei la karate shito-ryu ( kumite si kata ) pentru cadeti, juniori si seniori, competitie la care am obtinut doua medalii de argint si trei de bronz. Click aici.
 • Sambata 22 mai 2010 la Pucioasa in judetul Dimbovita s-a desfasurat Cupa Romaniei la karate shito-ryu pentru copii, minicadeti si tineret, cupa care a avut un nivel destul de ridicat, atat prin numarul participantilor cat si al valorii acestora. Clubul nostru, cu toate ca a participat cu un numar restrans de sportivi a reusit castigarea unei medalii de aur la kata echipe, argint la kata individual si bronz la kumite. Click aici.
 • Sambata 15 mai 2010 in sala de sport a scolii Anton Pann din Rm. Valcea s-a desfasurat cea de-a IV-a editie a Cupei Tinere Sperante, cupa la care a participat si clubul nostru alaturi de alte cluburi din Rm. Valcea si din tara. Felicitari pentru spotivii nostrii care s-au comportat destul de bine obtinand un numar de 20 de medalii: doua medalii de AUR, cinci medalii de ARGINT respectiv 13 medalii de BRONZ. Click aici.
 • Duminica 11 aprilie 2010 clubul nostru a participat la Cupa Saishin, cupa ce s-a desfasurat la sala sporturilor Traian din Rm. Valcea. Cu toate ca numarul participantilor a fost impresionant prin numeroasele cluburi participante ( Saishin, Masibo, Chimia, Ionita Sport Center, Dinamo Zen, Steaua, Petrom Moreni, C.S. Targoviste si multe altele) sportivii nostrii au reusit castigarea unui numar de 12 medalii, respectiv 5 medalii de argint si 7 medalii de bronz. Click aici.
 • Duminica 14 martie 2010 in Bucuresti s-a desfasurat Campionatul national de karate shito-ryu - kumite pentru minicadeti, cadeti, juniori si seniori, campionat la care am obtinut la individual o medalie de argint si 5 de bronz, iar la echipe fete am castigat argintul. Click aici.
 • ANUL 2009
 • Duminica 13 decembrie 2009 in sala de sport a Scolii generale nr. 27 din Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National de karate shito-ryu traditional, campionat la care am castigat 3 medalii de aur, o medalie de argint si 7 medalii de bronz.
 • In sala de sport a Scolii generale nr. 27 din Bucuresti s-a desfasurat, duminica 13 decembrie 2009 Cupa Scorpion la karate shito-ryu pentru copii, cupa la care am castigat 4 medalii de argint si 3 medalii de bronz.
 • Sambata 28.11.2009 la Scoala Generala I.Gh. Duca din Rm Valcea s-a desfasurat Cupa Asociatiei Judetene de Karate Valcea cu participanti copii de la 6 la 12 ani, cupa la care C.S. Sportmax 2007 a obtinut un numar de 10 medalii: una de aur, trei de argint si sase de bronz. Felicitari atat pentru cei medaliati cat si pentru ceilalti pentru ca toti, cu toate ca au o varsta frageda au castigat prin faptul ca au participat. Cu sau fara medalie IMPORTANT E SA PARTICIPI.
 • Sambata 7 noiembrie 2009 in sala sporturilor din Targoviste s-a desfasurat Campionatul National de Kata Shito-Ryu, campionat la care am castigat o medalie de argint prin micuta Tudor Raluca la Copii I.
 • In perioada 9, 10 si 11 octombrie 2009 intr-una din salile de sport din Complexul Lia Manoliu din Bucuresti a avut loc Cursul de perfectionare pentru antrenori si sportivi si Stagiu National de karate Shito-ryu si Kobudo, unde au participat si sportivi de la clubul nostru, stagiu coordonat de Shihan Miguel Vasquez, Presedintele Federatiei Europene de Karate Shito-ryu.
 • Sambata 20 iunie in sala sporturilor din Targoviste s-a desfasurat Cupa Romaniei la karate shito-ryu unde am participat cu un numar de 8 karate-ka si am obtinut un numar de 8 medalii astfel: la kata individual seniori am luat medalie de argint prin Paraschiv Mihai, la Kumite echipe am luat 4 medalii de argint prin Nita Diana, Nedelescu Malvina, Nica Ana-Maria si Marcoianu Bianca iar la kata echipe am luat 3 medalii de bronz prin Nedelescu Malvina, Marcoianu Bianca si Buliga Andrada.
 • La Campionatul National de karate shito-ryu - kumite pe echipe, desfasurat sambata 06.06.2009 la Petrosani, in prezenta Doamnei Ministru a Tineretului si Sportului - Monica Iacob Ridzi, am obtinut 9 medalii si cate o cupa de echipa astfel: Nicola Madalin, Paraschiv Mihail si Sasu C-tin au castigat 3 medalii de bronz la kumite echipe tineret, Nica Ana Maria, Nedelescu Malvina Ioana si Selic Tania Aleksandra au castigat 3 medalii de bronz la kumite echipe minicadeti si iarasi Nicola Madalin, Paraschiv Mihail si Sasu C-tin au castigat 3 medalii de bronz la kumite echipe juniori.A mai participat echipa formata din Constantin Adrian, Ionita Sorin si Mihai Vlad Ionut la categoria cadeti si cu toate ca nu au o vasta experienta s-au comportat binisor.
 • La cea de-a X-a editie a Cupei Saishin, am participat cu un numar de 7 karateka - Tudor Raluca, Luca Marin Cosmin, Juganaru Madalin, Selic Tania, Paraschiv Mihai, Sasu Constantin si Nicola Madalin - si am obtinut un numar de trei medalii astfel: la kata micuta Tudor Raluca a luat aurul, la kumite feminin am luat argint prin Selic Tania Aleksandra iar la kumite masculin am luat bronzul prin Paraschiv Mihai.
 • Sambata 11 aprilie 2009, in sala de sport a Scolii generale Anton Pann din Rm. Valcea s-a desfasurat a III-a editie a Cupei "Tinere Sperante" la karate interstiluri unde am avut urmatoarele rezultate: la kata ( - 8 ani) micuta Tudor Raluca a obtinut medalie de bronz, la categoria 8-9 ani Juganaru Madalin a obtinut argintul, iar Luca Marin Cosmin si Drosu Gabriel au obtinut medalii de bronz , iar la 16-17 ani Paraschiv Mihail Alexandru a obtinut bronzul. La circuitul de alergare ( 8-9 ani) Juganaru Madalin a obtinut medalie de bronz iar Drosu Gabriel medalie de argint. Tot prin Juganaru Madalin am obtinut medalie de bronz la kumite - jocul tehnic la mingi. "Novicii" Constantin Adrian ( 14 - 15 ani, + 55 kg) si Nedelescu Malvina (12 - 13 ani, - 45 kg) au obtinut medalii de bronz la kumite.
 • La Cupa Romaniei la karate shito ryu din data de 23 mai 2009 desfasurata in Sala Sporturilor din Rm. Valcea, am participat cu un numar de 12 karate-ka si am obtinut un numar de 17 medalii astfel: Nedelescu Malvina a obtinut aurul la kumite individual si argint la kata echipe minicadeti, Selic Tania Alexandra a obtinut argint la kumite individual MC, Buliga Andrada a obtinut argintul la kata echipe MC, Cauc Bianca - argint la kata echipe MC, Nica Ana-Maria - bronz la kata individual MC, Parantuca Alexandru - bronz la kata individual tineret, Paraschiv Mihail Alexandru - bronz la kumite echipe tineret, Nicola Madalin - 2 medalii de bronz la kata individual si kumite echipe tineret, Juganaru Madalin - 2 medalii de argint la kata echipe si kumite echipe copii II, Drosu Gabriel - 2 medalii de argint la kata echipe si kumite echipe copii II, si Ionescu Robert - 2 medalii de argint la kata echipe si kumite echipe copii II.